Achteraf betalen mogelijk

Gratis thuisbezorgd v.a. 50,-

Gratis retourneren

Betaling

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling te voltooien. Je kunt bij Dimehouse met verschillende betaalmethodes betalen:

Veelgestelde vragen

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken op de website?

Wanneer je online een bestelling plaatst, heb je daarbij de keuze uit de volgende betaalmethodes: 

Ideal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Paypal
Paypal is een veilige manier om te betalen. Je koppelt je bankrekening of creditcard en betaald binnen enkele klikken. PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Daarnaast maakt PayPal je financiële informatie niet bekend aan Dimehouse. De administratiekosten die Paypal hiervoor vraagt berekenen wij deels door. Een Paypal betaling kost €3,95.

Bancontact/Mister Cash
Betalen met Bancontact/Mister cash is eveneens mogelijk bij Dimehouse. Let op: deze betaalmethode is alleen mogelijk voor België.

Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op Ideal betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.  

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Betalen met Creditcard is mogelijk. Voor het gebruik van Visa en Mastercard zijn er geen extra kosten. Gebruik je een American Express creditcard? Dan rekenen we €4,95.

Klarna
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.  Houd er rekening mee dat een eerste order via Klarna vaak tot ongeveer 350 - 500 euro wordt geaccepteerd voor Nederland.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. 

Kies je voor Klarna? Dan betaal je €3,95 extra betaalkosten.

Hoe weet ik zeker of mijn betaling is gelukt?

Het kan gebeuren dat er iets misgaat met de betaling of dat je hierbij een foutmelding te zien krijgt. Hoe weet je nu zeker of de betaling wel of niet goed is doorgekomen? 

  • Bekijk je bankrekening om te zien of het bedrag daadwerkelijk is afgeschreven. Is dit niet het geval? Dan lijkt het erop dat de bestelling niet goed is doorgekomen. 
  • Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Ook dan is het goed om eerst jouw rekening te checken omdat het kan zijn dat de bevestigingsmail nog onderweg is.   

Twijfel je of de betaling goed is doorgekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat er gekeken kan worden of de betaling is gelukt.  

Kan ik achteraf betalen?

Achteraf betalen kan via Klarna. Let op, wanneer producten een levertijd hebben, is het niet mogelijk om voor de optie achteraf betalen te kiezen.

Kan ik betalen met VVV bonnen?

Het is het niet mogelijk om met VVV bonnen te betalen.

Kan ik op factuur betalen?

Het is het niet mogelijk om op factuur te betalen. Mocht je een zakelijke klant zijn, dan kun je een offerte aanvragen via: klantenservice@dimehouse.nl.

Kan ik een factuur ontvangen welke BTW verlegd is?

Dat is zeker mogelijk. Zodra je zakelijk besteld via de webshop kun je meteen het BTW nummer invullen waardoor de BTW verlegd is.