10% KORTING OP ALLES!*

10KORTING

Geldig t/m 21 juli. M.u.v. partneraanbod

Achteraf betalen mogelijk

Gratis thuisbezorgd v.a. 50,-

Gratis retourneren

Over ons

Dimehouse gelooft dat woongeluk kan worden gecreëerd door het leveren van verrassende kwaliteitsmeubels voor een klein budget. Dimehouse maakt betaalbare en trendsettende meubels snel leverbaar voor het grote publiek. Gemak is hierbij altijd het uitgangspunt. Volgens Dimehouse hoeft een mooie inrichting niet duur te zijn en wordt de prijs bij ons gecombineerd met verrassende kwaliteit.

Dimehouse voordelig thuis

Dimehouse streeft ernaar om alle processen in te richten op het zo voordelig mogelijk aanbieden van meubels. Hierbij wordt continu geanalyseerd of er geen onnodige kosten aan de producten worden toegevoegd. Tegelijkertijd wordt de kwaliteit van de producten streng bewaakt, zonder afbreuk te doen aan de productkwaliteit. Bij Dimehouse staat gemak en eenvoud centraal, wat betekent dat alle processen gericht zijn op het creëren van een naadloze winkelervaring, zowel online op de webshop als in een van onze winkels door heel Nederland. 

Oprichting Dimehouse

Dimehouse komt voort uit een meubelgroep die in 2008 is opgericht door gepassioneerde vakspecialisten. Toen nog vanuit een bescheiden kantoor in Emmen is begonnen met het importeren van meubels. Onze gezamenlijke liefde voor meubels groeide al snel en tegenwoordig produceren we onze eigen producten in onze eigen fabriek. In 2018 veranderde de focus van de zakelijke markt naar de consumentenmarkt en is de Dimehouse webshop opgericht. Ons team is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 25 gemotiveerde teamleden. 

Assortiment en stijl

Onze trendwatchers houden continu de nieuwste trends in de gaten. Vanuit de eigen fabriek is Dimehouse in staat snel producten te ontwikkelen en competitieve prijzen te voeren. Hierdoor kan eveneens het kwaliteitsniveau exact bepaald worden. Ter aanvulling van het assortiment bieden we ook producten aan van externe leveranciers. Deze worden geselecteerd op basis van criteria waarbij gemak, de prijs en kwaliteit centraal staan. 

Service Dimehouse

Het doorontwikkelde logistieke systeem zorgt voor snelle leveringen vanuit de eigen voorraad, zodat onze klanten snel en op de juiste manier woongeluk ervaren. Bij Dimehouse heeft klanttevredenheid de hoogste prioriteit. Het team van Dimehouse zorgt ervoor dat klanten snel en gemakkelijk contact kunnen leggen via het door hen gekozen kanaal, waarbij hun behoeften direct worden begrepen en er tijdens het eerste en enige contact direct een passende oplossing of antwoord wordt geboden met behulp van de sterke soft skills van het team. De feedback, klachten en tips van klanten worden serieus genomen en vormen de basis voor de continue optimalisatie van onze diensten en producten. 

Klantbeoordelingen

De snelle groei en hoge klanttevredenheid bevestigd het succes van de merkessentie en Dimehouse haar bestaansrecht. Inmiddels hebben we meer dan 200.000 bestellingen verwerkt. Hierbij scoren we een 4.3/5 uit meer dan 14.000 klantbeoordelingen.