10% KORTING OP ALLES!*

10KORTING

Geldig t/m 21 juli. M.u.v. partneraanbod

Achteraf betalen mogelijk

Gratis thuisbezorgd v.a. 50,-

Gratis retourneren

Retourneren

Hoe retourneer ik mijn online bestelling?

Het retourneren van producten van Dimehouse is altijd gratis. Na ontvangst van het product thuis heb je nog 30 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Hoe sneller het product retour is, hoe eerder wij de creditering in orde kunnen maken.

 • 1. Meld je retour online aan

  Log in op je eigen account met het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaatst hebt. Je ontvangt van ons daarna een e-mail met een code zodat je kunt inloggen.

  In je persoonlijke account staan al jouw bestellingen. Je kunt een product retourneren door rechtsonder op retourneren te klikken. Daarna kun je alle stappen doorlopen. Je ontvangt een bevestigingsmail als je retour aanvraag is verzonden. Je retour wordt daarna door ons in behandeling genomen.

 • 2. Retour etiket printen en retour inpakken

  Wanneer je retour door ons wordt goedgekeurd ontvang je per e-mail een retouretiket. Print het label uit en plak het etiket op de doos. Verpak de artikelen die je wil retourneren in de originele verpakking en zorg ervoor dat oude barcodes niet zichtbaar zijn op de doos door bijvoorbeeld het label van de doos af te halen of deze door te strepen met een (zwarte) stift.

 • 3. Retour inleveren

  Breng het pakket naar een afgiftepunt van de desbetreffende vervoerder die op het retourlabel staat.

  Let op: voor grote meubelen ontvang je geen retour label, deze meubelen hoef je dus ook niet zelf te retourneren bij een afgiftepunt. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt om het meubelstuk op te halen bij jou thuis.

 • 4. Terugbetaling van je retour

  Nadat we jouw retourzending hebben ontvangen, streven we ernaar om dit binnen 14 dagen te verwerken. Zodra jouw retourzending is uitgepakt en verwerkt, ontvang je een mail van ons. Bewaar het retourbewijs goed totdat de retourzending volledig is verwerkt en je de terugbetaling hebt ontvangen. Wanneer de retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag teruggestort.