10% KORTING OP ALLES!*

10KORTING

Geldig t/m 21 juli. M.u.v. partneraanbod

Achteraf betalen mogelijk

Gratis thuisbezorgd v.a. 50,-

Gratis retourneren

Waar let je op bij het inrichten van een babykamer?

Waar let je op bij het inrichten van een babykamer?

1. Vloerkleed

Voor een babykamer is het prettig als de kamer warmte uitstraalt. In dit geval kan je kiezen voor een vloerkleed. Dit kan een hoog- of laagpolig vloerkleed zijn. Een hoogpolig vloerkleed zorgt voor nog meer warmte en een laagpolig vloerkleed is makkelijker schoon te houden. Ook zorgt een vloerkleed voor warme voeten!

2. Fauteuil

Heb jij ergens in een hoekje nog een plekje over? Hier past waarschijnlijk perfect een fauteuil! Hier kan jij de kleertjes van de baby op leggen die hij of zij misschien de dag erna nog weer aan kan. Of wil je even lekker met jouw baby op schoot zitten? Dan is een fauteuil ideaal voor in deze ruimte. Indien je nog ruimte over hebt, kun je hier ook een klein bijzettafeltje plaatsen. Zo heb je alles bij de hand!

3. Spiegels

Wil jij meer ruimte creëren in jouw babykamer? Dan kun je gebruik maken van spiegels. Door spiegels op te hangen of neer te zetten, lijkt een ruimte groter. Ook kun je af en toe even checken of je niet de babyvoeding nog ergens op je kleren hebt. (-;

 

 

4. Ladekasten

Babyspullen nemen veel ruimte in beslag en daarom is het handig om een goede ladekast aan te schaffen met genoeg plek. Een ladekast zorgt voor veel opbergruimte en kan namelijk ideaal als commode dienen. Hier kan je de baby opleggen tijdens het verschonen en eronder liggen alle spullen die je nodig hebt. Heel handig dus!

5. Lampen

Vergeet ook vooral de verlichting niet. Een onmisbaar item in de babykamer is een hanglamp. Ook is ideaal om bijvoorbeeld een tafellampje te plaatsen op een kastje of tafel. 

Wij zijn natuurlijk extra benieuwd welke items jullie in de babykamer gaan plaatsen. Laat het ons hieronder in de reacties weten. Dimehouse wenst je succes met het inrichten van jouw babykamer!