10% KORTING OP ALLES!*

10KORTING

Geldig t/m 21 juli. M.u.v. partneraanbod

Achteraf betalen mogelijk

Gratis thuisbezorgd v.a. 50,-

Gratis retourneren

Thuiskantoor: Richt je werkplek in met deze meubelen

Thuiskantoor: Richt je werkplek in met deze meubelen

Richt de werkplek in volgens jouw wensen

We kunnen er niet meer omheen: het thuiswerken zal waarschijnlijk nooit meer helemaal verdwijnen. Daarom is het verstandig om jouw thuiskantoor zo goed mogelijk in te richten volgens jouw wensen! Het thuiskantoor moet een rustgevende plek zijn waar jij goed en ergonomisch verantwoord kan werken. Je moet comfortabel kunnen zitten, over voldoende licht beschikken en vergeet de voldoende opbergruimte natuurlijk niet. Ook is te veel afleiding niet ideaal. Daarom raden wij een praktisch, maar minimalistisch thuiskantoor aan met ergonomisch verantwoorde meubelen.

 

Een zit-sta bureau vergroot de optimale houding

De gehele werkdag zitten is natuurlijk niet bevorderlijk voor je gezondheid. Indien je een ‘zittend beroep’ hebt, biedt een zit-sta bureau uitkomst! Je kan namelijk zelf bepalen of je staand of zittend wil werken. Door een zit-sta bureau wordt een ergonomische werkhouding gestimuleerd. Wil je wel zitten? Een comfortabele bureaustoel is zeker belangrijk. Een verstelbare bureaustoel met een hoge rugleuning en armleuningen is het meest comfortabel. In ons ruime assortiment vind je een bureaustoel die aansluit bij jouw wensen! Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en modellen.

 

         

 

Vergeet vooral de verlichting niet

Voldoende lichtinval is erg belangrijk tijdens werken. Plaats bij voorkeur jouw werkplek in de buurt van het raam. Voldoende licht is namelijk goed voor de concentratie. Natuurlijk moet je ook goed licht hebben om te kunnen lezen. Licht kan sfeervol zijn, maar moet natuurlijk ook functioneel zijn. Een tafellamp plaatsen op jouw tafel of bureau is ideaal. Ook is een vloerlamp geschikt voor extra verlichting. Deze kun je er gemakkelijk bijschuiven als het nodig is.

 

Opbergruimte is belangrijk

Je wil natuurlijk voldoende opbergruimte hebben om jouw werkspullen op te bergen. Deze kastjes kun je gemakkelijk onder je bureau schuiven. Ook is een boekenkast of ladekast onmisbaar op het thuiskantoor. Een opgeruimde werkplek verhoogt over het algemeen de effectiviteit en productiviteit en zorgt voor rust.

 

Maak jouw thuiskantoor persoonlijk

Wil je graag een persoonlijke touch geven aan je werkplek? Hang wandplanken aan de muur en plaats een aantal foto’s van dierbaren. Ook een vrolijk schilderij aan de muur is zeer sfeervol! Plaats de accessoires die jij belangrijk vindt om je heen. Let er wel op dat je het natuurlijk niet te druk maakt, effectiviteit is key. Planten doen het ook altijd erg goed. Planten verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor een frisse uitstraling. Hiermee haal gelijk meer sfeer en groen in huis!

       

 

Je moet natuurlijk niet vergeten te relaxen

Indien je nog ruimte over hebt, is een extra zithoek onmisbaar in je thuiskantoor. Want, relaxen is natuurlijk ook belangrijk. Wij raden aan om een comfortabele fauteuil te plaatsen met een bijpassende poef. Ideaal; zo kan je even met de benen omhoog relaxen. Vergeet ook hier de verlichting niet. Een staande vloerlamp is een gemakkelijke toevoeging. Ook een vloerkleed op de grond oogt stijlvol en is comfortabel voor de voeten. Door een zithoekje toe te voegen aan je thuiskantoor kan je even in een andere omgeving je kopje koffie drinken in een huiselijke sfeer.  

 

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

Wij hopen dat wij jou hebben kunnen inspireren om jouw thuiskantoor in te richten met meubelen. We weten zeker dat jouw thuiskantoor er prachtig uit komt te zien. Wil je meer inspiratie op doen en op de hoogte blijven van laatste trends en beste deals? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief onderaan de pagina! Wij zijn erg benieuwd hoe jouw thuiskantoor met meubelen eruitziet!