10% KORTING OP ALLES!*

10KORTING

Geldig t/m 21 juli. M.u.v. partneraanbod

Achteraf betalen mogelijk

Gratis thuisbezorgd v.a. 50,-

Gratis retourneren

Weg met strakke hoeken: Het verwelkomen van ovaal, rond en organische vormen in je interieur

Weg met strakke hoeken: Het verwelkomen van ovaal, rond en organische vormen in je interieur

Wat zijn organische vormen in het interieur?

De huidige interieurwereld wordt geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Denk bij organische vormen aan vloeiende, afgeronde en asymmetrische vormen die lijken op contouren van stenen, planten, golven en andere elementen uit de natuur. De organische vormen in je interieur zorgen voor een zachtere en ontspannen uitstraling.

Organische vormen toevoegen in je interieur

Een van de meest populaire toepassingen van organische vormen zijn te vinden in de categorie zitmeubelen, zoals fauteuils en banken. Kijk bijvoorbeeld naar banken met ronde vormen en zachte, golvende lijnen die uitnodigen tot comfortabel zitten en loungen. Combineer dit met een fauteuil met speelse en organische vormen voor een echte eyecatcher in je interieur. Zitmeubels met organische vormen brengen een gevoel van elegantie en harmonie in de ruimte.

Ook eettafels en bijzettafels zijn verkrijgbaar in organische vormen. Kies voor een eettafel met een organische tafelbladvorm, zoals een ronde tafel, kiezelvormige tafel, afgeronde vorm of een asymmetrisch ontwerp. Ook zijn de Deens ovale tafels nu erg populair. Het Deense design staat bekend om zijn eenvoud, minimalisme en functionaliteit.

Verlichting is een perfecte manier om organische vormen in je interieur te integreren. Hanglampen en staande lampen met een organisch silhouet creëren een warme en uitnodigende sfeer. Denk ook aan lampen met organische lampenkappen die het licht op een zachte manier door de ruimte verspreiden.

Woonaccessoires ook verkrijgbaar in organische vormen

Om van je huis echt een thuis te maken zijn accessoires onmisbare items. Ook deze producten zijn verkrijgbaar in organische vormen. We zien veel vloerkleden voorbijkomen met ronde en organische vormen. Maar ook gewoon rechthoekige zijn nog populair met ronde patronen of organische prints. Daarnaast zien we ook veel wanddecoratie met organische vormen, zoals schilderijen met zachte contouren. Maar ook organisch gevormde spiegels met afgeronde vormen.

 

Breng de schoonheid van de natuur in huis

De trend van organische vormen gaan hand in hand met natuurlijke kleuren en materialen. De organisch gevormde meubels worden vaak gemaakt van hout, riet, kurk of rotan. Deze materialen voegen warmte en textuur toe aan je interieur. De organische vormen en natuurlijke materialen in combinatie met aardse kleuren, maken deze meubeltrend. Organische vormen brengen dus rust en balans in je interieur, terwijl deze trend tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling geeft. Ontdek nu onze collectie meubels met organische vormen!